Nestje augustus 2018

Deze zomer zal het weer spannend voor ons zijn: met Omnia fokken we voor de eerste keer met een kleindochter van Zara respectievelijk met een dochter van Juno. Omnia is onze charmante "reuze baby", ze is altijd in een goed humeur en is een rolmodel voor haar kleine zusje Querida. Helaas is ze een beetje te groot om op shows echt succesvol te zijn, dus we hebben er maar enige met haar gedaan. De toekomstige vader van dit nestje is echter InterCh. & MultiChampion. Na een lange zoektocht (zoals altijd ;-)) hebben we een perfecte keuze gemaakt, in de ware zin van zijn naam ;-)

Het is "InterCh. & MultiCh. Kangelani’s Perfect Choice "aka Joy. Hij heeft zichzelf bewezen als dekreu en heeft zijn gebalanceerde, sociale aard overgeërfd. Met Omnia als moeder zullen deze puppy's zeker een goed karakter ontwikkelen (uitgaande van een adequaat huis).

Aan de kant van Omnia krijgen de pups voorouders uit Rusland, Finland, Australië, Noorwegen, Denemarken ... Joy's voorouders komen uit Finland, Noorwegen, USA ...

Zijn vader "InterCh. & MutiCh. Villagedogs Ka Makana" werd geboren in België, hij was een uitzonderlijke hond en won onder andere de CRUFTS 2014 als beste reu. Helaas werd hij te vroeg gedood door een jager die daarvoor was veroordeeld.


Je kunt meer over Omnia vinden op onze homepage, meer over Joy hier: http://www.artecassari.sk/kangelani-s-perfect-choice-joy/

 

Dit jaar starten alle nesten in België met "R", wat het ons deze keer heel gemakkelijk maakte om een ​​geschikte naam te vinden voor ons nestje:

"RR. What else? "

Zie ook onze litterannouncement  hieronder.


Verdere vragen over Joy en Omnia willen wij graag persoonlijk beantwoorden.

 Bij het fokken hechten wij veel belang aan een goede gezondheid en een sociaal karakter, ook in de omgang met andere honden. Natuurlijk moeten beide ouders goed bij elkaar passen wat betreft uiterlijk, lichaamsbouw, enz. Zij moeten complementair zijn. Wij trachten ook exclusieve stambomen te combineren die niet alleen voor de vermeerdering zijn.


Als U belangstelling hebt voor een pup uit deze prachtige en veelbelovende combinatie gelieve ons vroegtijdig te contacteren.

Voorafgaande bezoeken zijn nuttig en wenselijk

alvorens een definitieve beslissing te nemen.

U bent van harte welkom.

 

Wij barfen onze honden en de puppies (rauw vlees)